Tuesday, September 27, 2011

teletah-teletah wajah warga blok e AND unit 19-1

Kenangan ini aku ingin selitkan untuk dijadikan satu hiburan si sang panglipur lara sahaja, tidak ade niat untuk menguris hati ,jantung ,hempedu dan sebagainya.
ini adalah antara wajah sahabat aku yang satu asrama denganku..(BLOK E)
antara yang "tercalon"
imaa a.k.a http://www.facebook.com/imaafifaa
anis a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100000928699998&ref=ts
sab a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100000928699998&ref=ts#!/beinnna
tyqa a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100000928699998&ref=ts#!/profile.php?id=1386018826
ayu a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100000928699998&ref=ts#!/profile.php?id=100001224214249
jell a.k.a  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000928699998&ref=ts#!/norrapunzer.kadrie
fara a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100002751023198
dan ramai lagi......

huhuhuh, makin lame aku duduk kat unikop nie, makin rapat aku kenal ati budi  masing2....aku harap korang ble dah berjaya jangan lupe kawan2 korang yang pernah membantu bile time korang susah dulu k...

gambar nie time aku mula2 induksi...muke masing2 suci..hahahhahaahha

gambar nie aku bersama sahabat aku, dia nie ok la orang nya.....walaupun dia nie banyak bunyi tapi hati baik..hahhahahaha ayat jiwang...geli aku!
ramai roomate aku yang baik hati yang pernah aku kenali , aku harap dia orang semua menolong aku dengan ikhlas,,..hanya Allah sahaja yang akan membalas segala budi baik mereka. Amin..<3

PADA HUJUNG BULAN MEI 2011 ADE INTAKE BARU MASUK JUNIOR ...
ANTARANYA ,
NURIN,AMINAH, AND LIZA

NURIN a.k.a http://www.facebook.com/nurinfira
AMINAH a.k.a http://www.facebook.com/aminahtazmin
LIZA a.k.a http://www.facebook.com/profile.php?id=100000481928258

dan senior aku yang lain2 seperti kak tasya, kak ain, kak sue, kak moon..dan ramai lagi,,huhhuhu ,<3

membe housemate aku yang lain seperti Jeeha, Dila,sara....huhuh nice to befriend with you all ok..







kEnANgAn timE pegi rumAh mOkdE -MELAKA

Time nie aku pegi melaka bersama roomate aku ...
hahahahah macam-macam kenangan yang kami semua cipta....
antaranya,

* wajah selamba kami ketikA berada di hadapan pintu gerbang HOSPITAL MELAKA. Time nie aku melawat atok aku yang sakit.....
* aku sempat bersalaman dengan atuk aku....terubat rindu aku pada atuk aku...dialah atuk lelaki aku yang masih ada, , aku harap atok aku sempat tengok anak2 aku ..(cehwah berangan lebih kan...) saje je.... sape la yang nak aku kan...hahhaha (ayat terbaik punya)
antara mereka yang tercalon ialah tyqa http://www.facebook.com/profile.php?id=100002751023198
jell or http://www.facebook.com/norrapunzer.kadrie
dila or http://www.facebook.com/dila.pixie
huhuh bersama mokde aku yang berada di melaka...HAPPY SANGAT2...

HUHUHUHHUHUH banyak benda dan pengalaman manis yang kiteorang kongsi ketika itu antaranya, pegi bermandi di kolam air panas, pegi ke rumah orang kawen makan sampai terlebih kenyang dan sebagainya..hahhahahah BEST!!!!!!!!!

Sunday, September 25, 2011

NEW SONG BY -MAHER ZAIN WITH IRFAN MAKKI

SONG WITH LYRIC OF I BELIEVE BY MAHER ZAIN AND IRFAN MAKKI


video

TAK SANGKA AKU TERPILIH SEBAGAI SALAH SATU WIRAWWATI PLKN-PLKN KEM PADANG IJAU KLUANG,J0H0R.


PADA TANGGAL KERAMAT MARCH 2010

TIME TU UMUR AKU MASIH 18 TAHUN =)
Epis0d pertame..

Kisah nie bermule begini...

Time tu aku dpt brite dr kwan2 sk0la STARP. Dak 5 science 2, la yg gempak sgat duk crite sal pangilan PLKN..
Huhu,time 2 lg bpe minggu nak SPM..

Da la pale otak asyik duk ingat f0rmul2 Mat tam,kimia,n bio n fizik..

Time 2,da bebas bwak handset..
Membe aku"esha n syira" beria gler nk check pLkn. Time 2,aku x hrap p0wn aku dpat. Cuz aku xsuke KAWAT! Ishh, berjemur kt matahri.

Tup2,check punye check, membe aku bgtahu aku dpt pLkn . Peh,GUGUR JANT0NG AKUH!
Hahaha.
Aku satu kem dgan ikhwan,nash,bed0t,ikhwan afiq,hakim ,n sape tah lg yg 1 sk0la ngan aku dlu.

Kem aku digelar,PTH PADANG HIJAU.

1 rhsie mksud PTH ialah,pusat ternakan haiwan. Ade JL yg bgtahu. Naek trgelak aku.

Dlu aku benci kem nie. Tapi . . .

(memang benar kate org2 dhulu kalo kite benci,ia akn timbul syg kelak)

so skang aku da merasainye n mengalaminye...huhu

bnyak kenangan yg da trmaktub dlm kem nie. PAHIT MANIS MASAM MASIN KELAT PAYAU N MCM2 Lg.haha.



Kepada kawan2 yg mengenaliku n pnah menjalani prhubungan,n pershabatan dgan ku, ku HARGAINYA!

Syang kamu sume!!
Ku x pna lupe kan ! Sampai bile2 ok!

SwEet mem0ries at pLkn padang ijau!




Lagi satu kenangan yg xb0le dilupekan, k0mpeni aku,ALPHA G0OD! JADI JUARE!


Kenangan masuk kelapa sawit,WIRAJAYA,KKJ,MALAM SERIBU KENANGAN, N PALING XB0LE KENANGAN DAK2 YG BALIK F0RM 6!

Peh,meleleh air mate ku. .

Hahahaha,cite da lepas! ..=)


NIE LAH GAMBAR KOMPENI ALPHA =)

BANYAK KENANGAN YANG AKU PEROLEHI DI KEM INI.....
CREATED BY ADAH-DIN

THE SMURF-MOVIE


video

Saturday, September 24, 2011

KEINGINAN MENJADI KENYATAAN..=)

pada tarikh keramat 24hb Sep 2011

aku berasa happy sangat2 sebab keinginan aku nak tonton
cerita 'The Smurf" menjadi kenyataan kerana aku memang teringin nak tengok cter tu....
akhirnya aku try search link nie:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Smurfs

aku search kat youtube  http://www.youtube.com/watch?v=7emiua3X4p4

then membe aku yang bernama sara tolong uploadkan.....kalo aku nak cari dye just search
http://www.facebook.com/adawiah2#!/nursarasyakila

sara download cter tu malam nya.... dan malam tu gak aku watch this movie...its very enjoyable for me..<3
Actually, this movie is about a group of small blue fictional creatures called Smurfs, created and first introduced as a series of comic strips by the Belgian cartoonist Peyo (pen name of Pierre Culliford) on October 23, 1958. The original term and the accompanying language came during a meal Peyo was having with his colleague and friend AndrĂ© Franquin at the Belgian Coast. Having momentarily forgotten the word "salt", Peyo asked him (in French) to pass the schtroumpf. Franquin jokingly replied: "Here's the Schtroumpf — when you are done schtroumpfing, schtroumpf it back..." and the two spent the rest of that weekend speaking in "schtroumpf language".[3] The name was later translated into Dutch as Smurf, which was adopted in English.
if you all want to watch this movie please watch here...